Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers,…).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Junior projectcoördinator Gebouwtechnieken (M/V))

Wat kan jij ons bieden?

  • Je bent gepassioneerd door alles wat met HVAC, elektriciteit en sanitair te maken heeft.
  • Je verzamelt samen met de projectcoördinator alle basisinfo aangaande het concept en denkt dit mee uit.
  • Je maakt o.a. warmteverliesberekeningen op, koellastberekeningen, je stelt een lokaallijst op en bepaalt ventilatiedebieten.
  • Je volgt het project in studie mee op en kijkt waar je mee technische oplossingen kan bieden.

Ms Office heb je goed onder de knie, kennis van BIM en REVIT is een pluspunt maar geen must. Klant- en resultaatgerichtheid draag je hoog in het vaandel, doch, uw spirit, inzet en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang. Mocht je reeds enkele jaren ervaring hebben, is dit uiteraard een meerwaarde.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een team van topcollega’s die voor elkaar door het vuur gaan, die elkaar zaken bijbrengen en samen leren om het volgende project nog beter te doen. Mooie projecten waarvan je kan leren en mogelijkheden hebt om door te groeien binnen ons bedrijf. Willen investeren in jezelf en deelnemen aan workshops en opleidingen om zo je kennis nog te verfijnen.


Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu