Expertises

Met een team van meer dan 20 infrastructuur specialisten inspireren en adviseren wij u graag bij de uitwerking van uw project.

Na grondige analyse van de specifieke opdracht, de noden en opportuniteiten wordt door de projectverantwoordelijke, samen met de andere gespecialiseerde medewerkers, gewerkt naar een economische verantwoord project dat beantwoordt aan de technische noden van nu en in de toekomst. Tevens wordt er in de mate van het redelijke rekening gehouden met klimaatadaptatie i.k.v. de Blue Deal. Tevens wordt gezocht naar mogelijkheden die het project net dat ietsje meer moet opleveren.

Wij leveren maatwerk in elke fase van jouw bouwproject voor zowel HVAC, sanitair, elektrische installaties, liften, hernieuwbare- en circulaire technieken, brandbeveiliging als EPB- en ventilatieverslaggeving.

Voor elk project wordt een team samengesteld met de juiste expertise. Door gebruik te maken van de BIM standaard en in Revit te ontwerpen, optimaliseren we de samenwerking tussen de verschillende bouwpartners.

Groep Infrabo staat garant voor een persoonlijke aanpak waarin ontzorging van onze opdrachtgevers centraal staat.