Klaar voor de toekomst

Groep Infrabo, advies- en studiebureau uit Westerlo, bestaat volgend jaar 40 jaar. Een uitgelezen moment om een volledig nieuwe huisstijl te lanceren die aansluit bij de hedendaagse activiteiten van het bedrijf.

Logo in een nieuw jasje

De afgelopen maanden werkten we achter de schermen aan een volledige rebranding. Bij het ontwerp van het nieuwe logo werd voor frisse kleuren gekozen waarin we onze twee afdelingen volledig tot hun recht wilden laten komen.

We kozen voor betrouwbaar blauw en levendig groen.

Blauw voor onze afdeling Infrastructuur en waterhuishouding.  Door de klimaatopwarming worden we vaker geconfronteerd met afwisselende periodes van droogte en wateroverlast. Groep Infrabo hecht dan ook heel veel belang aan de principes van de Blue Deal bij het opmaken van onze ontwerpen en het opstellen van onze adviezen.

Groen voor onze afdeling Gebouwtechnieken en Duurzaamheid. Circulariteit wordt steeds belangrijker bij het ontwerpen van de leefwereld van vandaag en morgen.

Wij zijn  trots dat we een nieuwe huisstijl kunnen voorstellen  waarin onze passie, ambitie en kracht naar voor komt.

Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand

Groep Infrabo heeft expertise op het gebied van gebouwtechnieken en duurzaamheid alsook infrastructuur en waterhuishouding.

Wij willen de balans creëren tussen duurzaamheid, comfort en budget in al onze projecten. Bestuurder Kristof Pauels legt uit: “Klimaat, het ecologische bewustzijn en de evolutie van de maatschappelijke verwachtingen noodzaken ons om maximaal in te zetten op water- en droogteproblematiek, ruimtegebruik, mobiliteit en energie. Zij bepalen vandaag al onze infrastructuur van morgen. We inspireren onze opdrachtgevers om ruimer te denken dan de platgetreden paden. We studeren, adviseren en delen kennis om elk project maximaal te laten bijdragen aan de ecologische en maatschappelijke noden van vandaag en morgen”.

Human Capital in plaats van Human Resources

Om te investeren in die toekomst wil Groep Infrabo ook een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van al hun medewerkers.

Natalie Bunyan, HR manager, geeft een woordje uitleg: “In september gaan er weer enkele stagestudenten voltijds aan de slag op onze werkvloer. Het is immers uiterst belangrijk dat deze groep jonge mensen aansluiting vindt bij het bedrijfsleven en ervaring kan opdoen.”

Hierdoor kan je bij Groep Infrabo rekenen op een team van experten die klaar staan om te bouwen aan onze toekomst.

Als eerste op de hoogte blijven?